Wednesday, February 10, 2010

ORANG MINYAK???

....................................
....................................................


salam satu malaysia.....

alhamdulillah ...hari ni tanpa disangka sangka PETRONAS tepon aku pagi tadi...die suh datang keje..at last..aku dapat jugak keje ...syukur...aku dah tak tau nk wat pe kt umah ni kalo x dapat keje..tadi start la keje 

kol 9 stgh sampai kol 5 stgh...fuh..seksa...asyik menunggu je..penantian tu kan satu penyeksaan..keje nye tunggu orang datang, tunjuk arah dan tolong isi minyak..kalo ade rezeki dapat la tips sket...tadi ade dapat 

la..singgit dua hinggit...alhamdulillah..tapi bler aku bkerja kat petronas ni sbnrnye aku tringat kat kawan aku arwah luqman hakim sbb die pun kerja kat stesen minyak...jadi sdikit sbnyak aku terkenang kat die jugak bler 

aku bkerja tadi..insyaALLAH kalo dapat gaji nanti baru aku dapat pi lawat kubur arwah...bler aku dapat keje ni satu brite baik..tapi brite buruk nye aku x dapat nk ikut family aku balik kampung raya cine ni pasai 

xdak cuti..aduh..aku kene dok kat umah sorang2...first time ni..cmne la 
gamaknya jadi rumah ni nanti..haru biru aku kerja kan..aku dah la x tau masak..nk makan kat luar gaji x dapat lagi..cmne nih??..

tengok la nanti...tapi balik2 keje tadi kpale aku pening gler...berat tol..aku rasa sbb byk sangat bau minyak  petrol tu kot..x tau la ape efek bau minyak petrol banyak2...takut gak kot2 nnt jadi addicted ke..parah 

aku..pape pun aku bersyukur gak sbb dapat keje kat stesen minyak...x payah aku buang masa ngan facebook and ym lagi..salam...

wailalliqa`.......

0 comments:

HARI HARI KERJA..LALA LALA

Related Posts with Thumbnails